Lättad

Är hemkommen sen en stund tillbaka. Nu har jag haft turen att träffa två underbara, kvinnliga gynläkare. Vid två tillfällen. 

Hon idag, inledde samtalet med att hon är specialiserad på ultraljud. Eller något i den stilen. Hon hade kollat tillbaka på mina ulbilder som jag gjort, och det är ju en del. Hon talade om för mig att jag utan tvekan var gravid med tvillingar i höstas. Hon hade till och med sett en liten gulsäck i livmodern då jag sökte och misstänkte utomkvedshavandeskap den 29 / 8 ( ? )

Det kändes så skönt att höra. Att få bekräftelse på något som man undrat till och från och till och med börjat tvivla på då vissa läkare menat på att så inte var fallet. Mikael Allgovik som undersökte mig den kvällen sa ju att jag var gravid i livmordern men då symtomen avtog och han ingenting såg i äggledaren var ju sannolikheten så liten att det skulle sitta någon mer stans och vi blev hemskickade. Operation några veckor senare.. ni kommer ju ihåg så klart.

Hur som..

Idag hittade hon fem folliklar ( äggblåsor ) som var ganska stora och fina och tre ytterligare som RMC förmodligen vill ska växa till sig lite innan äggplock. Allting såg jättebra ut och jag blev så lättad. Hon sa dessutom att jag svarar jättebra på medicinen.

Nu sitter jag och väntar på min 14 puff och på att RMC ska ringa mig med vidare instruktioner.

Kommentarer
Postat av: Milla

Grattis grattis! Så roligt att det utvecklar sig bra! kramar!

2011-02-23 @ 15:00:57
URL: http://ulldine.wordpress.com
Postat av: Becca

Tack <3

2011-02-23 @ 18:07:43
URL: http://beckystoneheart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0