Lunchrapport

Vi har haft en bra dag här, Eric och jag. Vi har plockat mycket med allt jag köpte igår. Nytt duschdraperi, påbörjat tvätt av alla kläder. Eller åtminstone Eric´s sängkläder och hans andra kläder. Jag vet att jag kanske är lite väl " noga " men jag vet att Eric har ganska känslig hy och med nya kläder som ofta är överfärgade vill jag faktiskt tvätta innan han använder det för första gången.

Köpte ju även nya sängkläder till vår säng och de ligger i maskinen just nu. Är så sugen på att få i dom. Tror det blir väldigt fint.

Anna och Nellie har varit förbi här och det är alltid lika trevligt. Vi drack kaffe, gav våra barn lunch, lekte och pratade. Visst är det helt underbart med vänner!?!

Nu har jag den där dagen innan mensen känslan i kroppen. Det känns som den ska komma när som helst så jag antar att det är den omtalade sprayblödningen som är på ingång. Jag hoppas att den kommer, annars blir ju allt fördröjt antar jag.

Nu kommer snart maken hem. Sen ska det sprayas klockan 14 och sen vila. Så skönt det ska bli att få krypa ner. Jag känner i kroppen att jag inte vilat som jag brukar nu de här två senaste dagarna.

// Trötter

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0