Meningslöst dravel

En sak som jag lärt mig är att det inte är bra att sätta sig vid bloggen när man inte är på humör. Att skriva av sig när man är ledsen är en sak, är man förbannad eller på dåligt humör som jag är idag blir det lätt tråkiga inlägg att läsa. Fullt med negativ energi.

Anledningen till att jag är lättretlig idag är för att mitt ciggarettintag är skapligt åtsnörat. Jag vill inte va rökare och genomgå det vi gör men jag kan heller inte hitta orken att kämpa emot för det här sista. Jag känner mig som världens mest värdelösa människa. Jag vet att jag är långt ifrån ensam om att röka när det kommer till IVF och liknande. Vissa mörkar, en del är öppna. Jag kämpar med att dra ner och sen sluta inför en eventuell insättning.

Very well..

Det ordnar sig nog.

Tyvärr är det en hel del andra moln som stör på en annars ganska vacker himmel. Det känns inte så bra. Men det är ju bara att hoppas och be för att det ska ordna till sig.

Innan jag svävar iväg med en massa oförståligt dravel avslutar jag nu, kryper ner i sängen och vilar mig och hoppas och ber för att jag vaknar sen och är på bra humör! Eller aningen bättre skulle nog anses som bra i detta läge.

Jag håller en liten tumme för det i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0