Morgonfunderingar

Hamnade här en sväng innan jag ska fixa i ordning här hemma för att få lite gäster. Farmor kommer och så även Henkes moster och kusin med sin lilla tjej.

Jag känner mig så trött idag. Ovanligt - nej. Jag hoppas lite kaffe sätter fart på mig.

Idag tog jag bara spray i en borre nu på morgonen. Det har känts märkligt att ställa klockan på 05:55 för att spraya båda, men att bara ta i ena. Vet inte hur länge jag ska forsätta med det. Åtminstonne till på Onsdag, då vi ska göra nytt ultraljud för att se så jag inte blir överstimulerad.

Det kommer va en hel del tider att hålla koll på. Nu har det varit 6, 14 och 22. Nu blir det öven en kvällsspruta från och med idag. Jag är inte det minsta orolig för själva stickdelen. Jag är mest orolig för att jag inte ska förstå sprutan, att vi inte ska kunna få till dosen och att jag ska bli överstimulerad. Jag vet, jag går händelserna i förväg med min oro, men sån är jag!

Tänk om det kunde flyta på så bra som det gjort med sprayen. Och tänk om jag är gravid om några veckor. Det känns helt overkligt att göra detta på det här viset. Efter att ha nött som galningar i två år utan resultat och utan lust vissa gånger, bara för att det kan ha varit en ägglossning. Ja, ni fattar. Hela sex grejen kommer ju lite i fel bana när man... måste.

Som tur är kan jag väl inte påstå att det varit några större problem. Den största biten har ju varit just det där planerandet. Att det varit ett måste på något sätt.

Nu känns det ganska glidigt på något sätt. Samtidigt som det blir en stor påfrestning på min kropp. Men jag är villig att ta det. Vi vill ju det här.

När Henke kom hem från jobbet igår så sa han bara rakt upp och ner att han är så jävla sugen på en liten knodd till.

Jag hoppas jag ska kunna ge honom en!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0