Orolig, förväntansfull och .. lite mer orolig

Har fixat lite med viktiga papper och räkningar nu på förmiddagen. Disk och andra tråkigheter också för den delen.

Eric fick en bok och ett pussel av go´boken och det pusslet har vi också sysselsatt oss med ett tag.

Jag är trött idag. Och lite orolig. Eller förväntansfull kanske är rätt ord. I morgon ska jag ju till Västervik för att ta ett blodprov för att se så att jag svarar rätt på hormoninjektionerna. Man kan väl inte annat än att va lite orolig inför det. Tänk om det inte hänt något. Tänk om det hänt för mycket.

En av de första tankar jag slogs av idag när vi vaknat var - Tänk om vi gör allt detta förgäves. Tänk om det inte bär frukt. Jag önskar man kunde spola fram tiden ordentligt. Så man säkert visste. Det förutsatt att det ska funka på första försöket. Det är ju inte alls någon garanti, men jag kan faktiskt tycka att vi är värda det. Det finns det så många andra som är för den delen men jag känner att vi inte har tid att misslyckas. Vi behöver detta nu så jag kan komma på bromsmedicinen mot ms och återfå lite av kontrollen av min egen kropp. Eller åtminstonne kontrollera sjukdomen så den inte tar över för mycket.

Västa scenario är ju antingen överstimluering eller inga äggblåsor. Vet inte vilket som är värst. Men bara tanken på att kanske behöva börja om med allt gör mig ledsen.

Om detta nu inte ska gå vägen vid ett första försök kan vi väl hålla en tumme för att det blir ordentligt med äggblåsor så det finns att frysa och försöka igen utan denna process innan.

Jag ska bara försöka få maken min att förstå att det kanske behövs en slant för att eventuellt frysa ägg i stället för snygga fälgar till bilen han köpt.

Snart är det dags för 11 kaffe med Anna och Nellie. Alltid något att se fram emot!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0