Packa lite kanske

Nu ska jag fixa i ordning mig och sen påbörja packandet för oss till Stockholm och för Eric till Farmor.

Det som gör mest ont och känns mest aktuellt är det faktum att Eric kommer bli så glad när han märker att Henke kommer hem tidigare från jobbet och att vi ska åka till Farmor. Han älskar att vara där men till slut, även om det tar ett bra tag, så kommer han ju börja undra vart vi är och varför vi inte kommer tillbaka.

Det kommer gå bra. Det vet jag. Birgitta har mycket erfarenhet av att ta hand om barn så jag är inte orolig så. Det är mest bara den där gnagande känslan av att jag inte är med. Att jag inte är där.

Om det nu är någon som läst detta och misstolkat detta så handlar det absolut inte om att jag inte vill lämna Eric hos Birgitta. Jag älskar Birgitta för den underbara svärmor, och Farmor, hon är. Vi kanske inte alltid har samma åsikter, men det har man ju inte med någon här i världen. Hon kommer ta utomordentligt bra hand om Eric och hon älskar honom. Det är absolut inte där skon klämmer. Kom ihåg det nu, om det nu skulle va någon som misstolkat menar jag.

Det det handlar om är att Eric är det mest värdefulla och älskade jag har. Jag skulle lätt ge upp min plats på jorden för hans skull. Sen är jag extremt kontrollbehövande och vill veta och vill vara med.

Det kan nog göra mig gott att märka att han överlever utan mig ett tag. För det gör han, det vet jag. Min älskade pojke.

Snart är det söndag och då kommer han få inslagna paket för att döva vårt dåliga samvete. En paket för var dag vi varit ifrån honom. För vet ni, Henke känner samma sak som mig.

Det erkände han igår då vi satt och nästan grät vid köksbordet.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är alltid jobbigt att vara borta ifrån våra barn. Jag kan nog inte räkna hur många söndagar som jag har suttit och gråtit för att min dotter har åkt till sin pappa. Och då är hon varannan vecka hos sin pappa. Och har varit så sen hon var lite över ett år. Och nu är hon snart 9. Det gör ont i hjärtat. Men det är oxå nyttit. Ha en jätte trevligt helg. Njut av varandra. Kram J

2011-02-10 @ 10:22:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0