Pissig helg

Fan ta den här jävla rethostan. Och febern med för den delen.

Att Eric skulle klara sig ifrån detta var ju egentligen något vi borde förstått inte var möjligt. Han har varit hängig och snuvig ett par dagar men i eftermiddag började han nysa ordentligt och fick rethosta. Nu på kvällen var han så varm att vi gav honom en panodilsupp. Duktiga killen förstod nog att han behövde den för han låg snällt stilla när pappa tryckte in den varsamt.

Vi har köpt flytande panodil men då han inte druckit detta innan ville vi vänta och ge det dagtid.

Vad han har för temperatur kan vi bara gissa oss till då batterierna i termometern tyvärr lagt av. Feber har han, kanske inte så mycket, men i förebyggande syfte och då han själv ansåg sig behöva " sin " som han sa ( medicin ) så gav vi det.

Jag mår som ett skruttigt skit och hoppas så klart på att vi ska få sova hela natten. Ställer mig dock in på en natt med mycket vaken tid och väntar nu mest bara på min 22 puff, sen ska jag sova!

Det här var den pissigaste helgen på länge måste jag säga. En sak som var bra med den var " Leaving Home " bidraget i Melodifestivalen. Hette han Nicke Borg?! Bäst i festivalen är den dock, så det var ju bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0