Skämt åsido!

Senaste tiden har jag fått en del påhopp från vår umgängeskrets, och även av maken min, för min humor. Den kallas dryg och underlig och inte rolig. I bland får jag till det så det passar herrskapet men alltsom oftast nu för tiden är det mer regel än undantag att det skrattas åt mig i stället för mina skämt.

Jag tycker personligen att jag är en komiker. Inte i världsklass, men jag kan allt få till det ibland. Jag förstår inte påhoppen helt.

Jag har ett par exempel.

När Anna och jag var på hemväg från vår Ullaredsresa var vi båda trötta mot slutet av resan. Jag skulle förklara en sak och poängterade att jag var just väldigt trött och -

" jag kommer bara kasta ut orden i luften så vi kan samla in dom och knyta ihop en liten påse "

Anna satt som ett frågetecken. Hon tyckte inte alls att det var kul. Själv skrattade jag så jag höll på att dö eller nått. Jag tyckte drygheten i det jag fick till var så jävla härligt underbar. Jag vet, det är fel att skratta åt sina egna skämt. Hela poängen blir fel då. Märk dock väl att jag skrattade efter att jag sagt det.

Henke har varit en stor kritiker senaste tiden till just mina skämt. Här kommer hans bidrag till skämtens värld.

Jag hade fixat och donat och gick förbi i hallen. Henke och Eric ligger i vår säng och Henke ber mig komma för att Eric vill något. Han vill nog ha en puss, säger han. Jag lutar mig fram och får ett finger i näsan av sonen min. Henke kreverar. Skitkul??

Vi må ha olika humor, ibland går de hand i hand. Personligen tyckte jag mitt bidrag var snäppet roligare.

Jag petar helst mina egna snorkråkor. Ha ha ha !


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja tycker allt du får till dina skämt ganska bra nu för tiden. :-D

2011-02-16 @ 21:50:05
URL: http://skocias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0