Fått lite gjort

Idag har jag försökt få lite vardagliga sysslor gjorda. Bytt sängkläder, plockat med disken och fixat lite med tvätt. Nu är jag helt trött och längtar tills ikväll när jag får krypa ner under täcket.

Vissa dagar är jag dessutom mer illamående, vilket är skönt som bekräftelse på att vår lilla zumbabäbis mår bra, men det är jobbigt. Så länge jag är stilla är det någorlunda hanterbart men det blir värre när jag rör mig.

Idag är dock en sån där dag när det inte verkar spela någon roll vad jag gör.

Mitt i allt är jag hungrig. Supersugen på någon varm, god lagad mat. Jag tänker pommes, broccoli och bearnesås. Underbar kombo. Eller min korvgryta med massa härliga rotfrukter.

Tyvärr har jag inget annat att äta en smörgås med smör på. Kall eller rumsvarm mat får mig, iallafall i tanken, att vilja kräkas än mer. Vilken soppa. Appropå soppa, tänk en mustig varm tomatsoppa med något gott bröd att doppa i så det blir sådär varmt och joxigt.

Något jag också skulle kunna gå långt för, konstigt nog då sötsaker också får mig att vilja göra det jag hatar mest, är Sias cholkadglass med bitar av choklad i och till det chokladsås. Åhh..

Det är inte lät detta men jag vill ju heller inte klaga. Illamåendet är ju ett jättebra tecken men det är jobbigt. Och tröttheten också. Och så även yrseln. Den det drabbar är Eric och det tycker jag är jobbigt. Men det är ju en relativt kort period detta så det kommer gå bra.

Vi kanske skulle göra en helomvändning och gå en promenad.

Vi får se vad vi gör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0