Partliteparty

Igår hade Anna och jag ett gemensamt ljusparty. Det var trevligt och skönt då vi var i en lokal så ingen av oss behövde ha det hemma.

Tack alla gäster som kom <3

Nu sitter vi och tittar lite på TV. Det finns massvis att göra men jag kan inte riktigt känna att jag måste fixa det. Tvätten går ju ingenstans. Den kanske kommer på att tvätta och lägga sig ren i lådorna igen. Det vore väl något.

Skulle behöva byta sängkläder och kanske städa av lite. Tröttheten gör dock att jag känner att jag är nöjd om jag kan va vaken och på skapligt humör. Kraven på mig själv kissade jag ut när jag gjorde graviditetstestet i November och detta är bra träning för mig. Om vi ska få en liten kommer jag omöjligen orka fixa med allt i hemmet och med bäbis, amning och allt. Åtminstone inte i början så det här är bra.

Och det är ju inte så att vi vadar i smuts, bara har smutsiga kläder att ta på oss och att vi nu är inne på engångstallrikar. Det vilar ett par dammråttor i hörnen, lite damm kan hittas på en och annan plan yta och tvättkorgen är lite mer än halvfull.

Än är det ingen fara.

Tror också jag prioriterar tiden med Eric. Jag vill hellre hitta på roliga saker med honom. Fylla dagarna med roliga saker i stället för tråkiga måsten.

Oj, vilket utlägg i detta inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0