Tappat tand nummer två

I morse tappade Eric sin andra tand. Den har varit väldigt nära att trilla ut ett tag nu så det var nog bara skönt för honom.

Kollade i de papper jag hade med värden och så under graviditeten med Eric, hon hittade dom, och då lyssnade vi på hjärtljuden och allt det där den 15 eller 17 / 3. Minns inte exakt vad det stod. Men med tanke på att denna graviditet är samma i tiden, typ, så är det ji konstigt att vi inte gjorde det idag.

Mitt sf mått med Eric var anmärkningsvärt, tyckte hon, då jag låg typ 1 cm under de där alls strecken för normalt och så. Men sen var ju Eric " lätt för tiden " med sina 2680 efter två veckor över på tiden. Vi gjorde ju ett extra ul, på min begäran, då jag var säker på att han var liten men hans kommande födselvikt beräknades till 3600.

Nåja, han sitter bredvid mig här nu. Helt underbar och välskapt!
Besviken

Lite smått.. Sist jag var på Mödravården sa hon att nästa gång skulle vi lyssna på hjärtljuden.

Tydligen är det nästa gång.

Det spelar absolut ingen roll så men Henke var ju med helt i onödan.


Mödravårdsbesök

Nu är det snart dags för Mvc besök. Antar att det är lite prover, en liten vägning och hjärtljudslyssning som ska göras.

Henke ska följa med.

Ska se om jag kan be att få " det där pappret " med uppgifterna från Eric. Sånt finns kanske inte kvar så länge men jag fick inte med mig min mapp från BB så de uppgifterna är borta. Vore ju kul att jämföra nu.


Sköna Söndag

Idag har Henke och Eric grävt oss ett litet grönsaksland. Vi har även hunnit med en sväng till farmor.
Morgonspark

I morse kände både Eric och Henke bäbis som förövrigt just nu går under namnet " lilla E " sparka i magen.

Henke tycker även denna gång att det är lite läskigt. Eric var helt inne i det och verkade tycka om att känna sitt lillasyskon.

Jag tycker det är så skönt att jag nu känner klart och tydligt så fort jag är stilla en stund. Visserligen även när jag är uppe och igång också, men inte lila ofta.

Fladder och diffust har jag känt länge, länge men nu är det regelrätta sparkar.


Mar. 29, 2014
Mödravården

Visst har jag nojjat och oroat mig för både det ena och det andra denna graviditet men min älskade make sa i början att " varje dag som går, och som går bra, är en vinst " och det mottot har jag präntat in i min hjärna.

Visst har jag kollat både en och tusen gånger efter blod, tyckt att växtvärken gjort lite för ont ibland och nojjat över att brösten inte känts superduper spända och ömma i två minuter i månaden men idag ringde jag faktiskt till Mödravården.

Sen inatt har jag haft någon slags obehaglig stramande känsla, på gränsen till ganska ont till och från, på vänster sida av bäbismagen.

Till slut kände jag att ett snabbt samtal kan lugna mig så jag kanske inte behöver tänka på det alls.

I vecka 20 - 21 växer magen väldigt mycket så hon jag pratade med trodde det kunde bero på det. Eller att jag helt enkelt sträckt mig. Eller om bäbisen sparkat på ett och samma ställe lite väl mycket.

Hon frågade om jag börjat känna rörelser från barnet och det var skönt att kunna säga att jag kan det. Och att jag känt mycket rörelser hela tiden.

Hon noterade det jag sa och om det blev värre skulle jag ringa men jag tog det lugnt och sen släppte det av.

Henke förbjöd mig att göra något men vi var ute och fixade med växtlighet från förra säsongen, Eric och jag. Jag känner ju mina begränsningar och Eric verkligen älskade att få fixa i landen och använda sekatören.

Så lättad att det inte var någon fara. Vår älskade lilla bäbis ♥

Eric pratade med hen, trodde ALDRIG jag skulle använda det ordet, innan sovdags och killade på magen.

Längtar ♥

Good morning, Guten morgen

God morgon ♥
Mar. 27, 2014

Idag sken solen på oss när vi var ute. Härligt.

Jag har bytt sängkläder och även gardiner i tre fönster. Ibland bara måste man ju tvinga sig om något ska bli gjort.


Måste

Idag bara måste va en dag då jag har mer energi. Jag klarar inte av detta dis och tröttheten.

Jag börjar misstänka att mycket av det beror på min MS. Muskelryckningarna i mitt högra ben gör att jag har konstant ont och mest då på natten. Får gå upp flera gånger och stretcha, svårt att somna om då det gör ont. Inte konstigt jag är trött med tanke på den knackiga sömnen.

Det bara måste gå tillbaka. Det var ju nästan tillbaka på det bästa läget det kan bli förra veckan.

Jag fattar inte vad det ska bråka så mycket för? Visst, MS symtom blir ju värre när man är trött. Då orkar inte kroppen hålla borta känningarna liksom.

Men detta är ju bara så onödigt.


Mar. 26, 2014

Vi sitter här, Eric och jag. Det blir en hel del TV tittande och surfande. Men jag känner inte riktigt att jag orkar så mycket mer. Vi har varit ute och sparkat boll vid två tillfällen idag så vi sitter inte här hela tiden.

Mamma var här en stund på eftermiddagen så jag sov i över en timme. Skönt och välbehövligt.

Nu ska vi ta en kvällspromenad innan Eric ska bada och jag ska duscha. Henke stackarn jobbar.

Det var väl det!


Påskpyntar

Sen flera dagar tillbaka är jag så trött och yr. På Måndag ska jag till Mvc och jag har nu ätit järntabletter i fyra dagar så det känns som att jag dels avvaktar med att " kolla detta " till Måndag och det jag kan göra gör jag ju genom järntillskottet så det är ju inget att göra.

Att va både yr och trött är ju helt normalt vid graviditet. Det kan också va min MS som bråkar. Eller ett samband.

Min lilla älskling och jag har pyntat påskriset vi hämtade häromdagen.
Lycklig

Henke och Eric har byggt och lekt med Lego i en och en halv timma nu. Båda njuter av varandras umgänge och jag älskar att höra hur lycklig Eric är över att ha pappas totala uppmärksamhet.

Med tanke på hur mycket Henke måste jobba och med tanke på hur trött han oftast är blir det inte mycket sån här tid.

Mina älskade pojkar ♥
Mar. 25, 2014
Hittad

Dammsugaren stod minsann i städskåpet så den fick rastas lite.

Nu ska jag skala lite potatis och morötter innan vi går ut en stund. Skönt att ha det gjort till middagen ska lagas, känner jag.


Mar. 25, 2014

Idag är tanken att jag ska städa. Eller.. kanske jag ska säga " dammsuga av " för några djupare städengagemang blir det inte här.

Inget blir ju bättre av vetskapen att Henke kommer hem och äter och sen ska iväg igen. Både idag och i morgon. Dagen efter det ska han iväg på nöjesumgänge.

Jag? Jag är mest bara trött och gnällig. Men grejen är att han jobbar SÅ mycket och när han väl är hemma, ja då är vi två mycket trötta föräldrar. Fast av olika anledningar.

Inget kul att läsa om, såklart, men det är så verkligheten ser ut här hemma.

Nu ska jag se om jag kan hitta dammsugaren. Hoppas nästan han gömt sig ordentligt. Ha ha..Zzzzzz
Bäbis update

Här är vi förmodligen inspirerade av storebrors fotbollsspelande för idag sparkar och buffar vi så det både känns och syns ut.

Underbart att få den bekräftelsen från bäbis för då vet man ju att h*n har det ok där inne.


Ny vecka

Tiden går så fort. Helgerna framför allt. Hoppas tiden går fort till det är långledigt för Henke. Tyvärr blir det ju så att han vill jobba med saker här hemma i och med att han inte hinner eller orkar i veckorna för han jobbar och sliter så mycket då. Men det är väl lite som avkoppling, kanke, att få fixa till sig själv.

Här hemma är vi, läs jag, trött. Så in i bombens trött. Igår, trots sovmorgon och en kort stunds vila på dagen var jag sovredo vid 17 tiden.

Vi gick ut och sparkade boll och träffade de bästa grannarna för en pratstund så energinivån höjdes så jag orkade med vårt Söndagsmys.

Tror det är järnvärdet som är dåligt. Jag har ju nu börjat med järntillskott som jag skulle göra i vecka 20 då min järnreserv var låg.

Jag känner mig liksom urlakad. Tömd på energi. Svårt att förklara. MS tröttheten är ju också med i bilden så det är inte lätt att bara " skaka av sig " tröttheten som är ett faktum.

Gnällig hormonstinn gravid tjej här. Ha ha..

Nu ska jag köra igång en maskin tvätt. Plocka in lite disk i maskinen och bädda.
Trädgårsarbete

Eric har hjälpt Henke att fylla i de kala fläckar på vår gräsmatta där de där larverna mumsat av alla gräsrötter.

Han är så duktig ♥
Helt fel i tiden

Här har jag gått och trott att påsken infaller sista veckan i April. Hr jag nu kunnat ta så fel, det vet jag inte. Nu känns det dock lite stressigt här.

Man vill ju inte sätta upp påskris och sånt om man inte städat och städning är inte vad som prioriterats den här veckan. Av ingen särskild anledning blev den bara inte av.

Nåja, nu ska jag göra mig i ordning och gå på ett klädparty hos Anna.


Mar. 22, 2014
Mar. 22, 2014
Halvvägs ♥
Lite bättre

Det är inte helt bra men så mycket bättre med mina ben. Så skönt när det går tillbaka. Det är en av fasorna vid varje försämring, att den ska bli permanent. Det är ju ingen omöjlighet och nästan mer regel än undantag när man haft MS länge.

Henke är och blir otroligt orolig när jag blir sämre. Jag försöker, märkligt nog, att dölja det för honom då jag vet att han mår så dåligt när han vet att jag mår sämre.

Det blir ju inte bättre av att båda mår dåligt, fast på olika vis.

Svårt det där och risken är ju stor att Henke kommer att se så mycket mer än han skulle vilja i framtiden så jag tänker att jag skyddar honom nu.


Mormor och Eric

Mormor var snäll och kom hit igår eftermiddag så jag skulle kunna vila. Jag sov som en tok och det var skönt.
Hej hej
Mar. 20, 2014

Vi har fått dagen att gå. Att inte må bra är inte kul men med min sjukdom vet man aldrig.

Vi träffades en stund ute i trädgården med H och A så vi mammor pratade och pojkarna lekte. Med varann och var för sig.

Nu är det nära att solen vill genom dismolntäcket. Skönt att se lite mer ljus än senaste dagarnas regntunga skyar.

Nu ska vi hämta mormor så jag ska få vila lite.


Spasticitet och skov

Det innebär att något i hjärnan säger till en muskel, eller ett område, att vara överaktivt med muskelkramper som symtom.

Jag har detta i mina vader och fötter. Vissa dagar mer vissa mindre. Detta inträffar som mest, iaf på mig, nattetid när musklerna är helt avslappnade. Det håller på hela tiden när det är som värst men då kan man ju se till att röra fötterna hela tiden och stretcha i mellanåt.

Nu två nätter har det varit brutalt och så även på dagen. Nu har jag så ont att jag får svårt att gå. När jag stretchar känns det som jag gjort värsta träningspasset i musklerna men å andra sidan har jag ju ofrivilligt det.

Om någon som inte har detta skulle så rakt upp och ner och sen börja gå upp på tå, ner igen, upp igen, ner igen i ett par dagar skulle man kansle förstå känslan.

Detta är så tråkigt och det står nu klart att jag är i skov. Tänkte ju min MS skulle va lugn nu när jag är gravid men inte.

Nu hoppas jag det går över snart för det gör ont som bara den. Och trots att det är himmelskt skönt att just stretcha kan jag ju inte göra det hela tiden heller. Och direkt efter är det ju igång igen.

Sover dåligt gör jag ju som jag gör men nu är det jobbigt, tycker jag.

Ibland måste man få gnälla också!

Jämför graviditeter

Det är inte lätt att komma ihåg exakt hur det kändes när jag väntade Eric men jag vet att allt känts annorlunda och " mer " till viss del denna gång.

En sak jag minns när jag väntade Eric var att jag kände lukten av stearinljus och tänkte " undrar hur det smakar ". Provade dock aldrig, kan jag meddela.

Problem med gallan var ett tidigt bekymmer med Erics graviditet. Jag kunde inte äta ägg innan jag visste att jag var gravid. Fick jätteont men la, efter ett tag ihop ett och ett. Denna gång är gallan lite bråkig än vanligt och jag undviker vanlig gurka.

Nu till min lista då. Gör detta via telefonen så det blir staplat rätt och slätt och uppifrån och ner med början med Eric.

*

Luktsinne - förbättrat men inte så det påverkade mig så jättemycket. Hade svårt att laga köttbullarna när jag jobbade på Sibylla, minns jag. Och stearinljuslukten.

Illamående - efter v 5-6. Det började mitt på dagen och höll i sig till en bit in på kvällen.

Ont i ryggen väldigt tidigt.

Trötthet - Inte nämnvärt mycket tröttare än annars.

Humör - Var väldigt gråtmild mot slutet av graviditeten. Irritation och kärleksfullhet var ungefär som det är när jag inte är gravid.

Växtvärk - Mycket. Särskilt i början.

Sug efter - Saltlaktrits och apelsinfanta.

Kunde inte känna av bränd smak på mat.

Hy - Ingen påverkan.

*

Luktsinne - Väldigt känslig för lukter. De flesta lukter fick mig att må illa.

Illamående - Innan plus. Från mitt på dagen och hela nätter. Känsla av sjösjukhet.

Ont i ryggen - Från v 14 - 15 var och varannan dag.

Tröthet - Jättekraftig första tiden. Upp till v 12 är som en dimma.

Humör - Väldigt kärleksfull, väldigt lättretlig och väldigt gråtmild.

Växtvärk - Mycket växtvärk, särskilt på natten.

Sug efter - Broccoli, rotfrukter, apelsiner, fisk och iskallt vatten.

Hy - Väldigt finnig och ful i början. Nu börjar det bli lite bättre.

Intresset för att sminka mig är som bortblåst. Däremot borstar jag tänderna flera gånger om dagen. Tandtrådar och fixar då jag inte kan känna beläggning på tänderna.

Som ni ser är det ganska stora skillnader på vissa områden. Kul och häftigt att få uppleva detta igen och faktiskt kunna jämföra.

Jag har hela tiden hävdat att det inte kan va samma kön på barnet när det känns så olika men tydligen kan väl så va fallet.


Mar. 19, 2014

Den här kvällen bli kämpig, känner jag. Det snurrar i huvudet. Jag trodde jag behövde äta men det blev inte bättre.

Farmor var snäll och hade Eric någon timma i eftermiddag så jag fick vila. Det var skönt särskilt med tanke på att Henke redan är tillbaka på jobbet igen.

Jag har lovat Eric lite fotbollsspel så jag ska försöka bromsa snurret så vi kan gå ut, som jag lovat.

Idag dignar Facebook av människor som älskar skatteverket. Med tanke på den drös med människor som älskar dom säger ju statistiken att någon stackare blir utan eller helt enkelt får betala. Jag är glad om det går plus minus noll.

Nu ska jag duka av bordet och ta lite kaffe och hoppas piggna till lite.


Mar. 19, 2014
Mar. 19, 2014
Älskar dig ♥

I behov av att klippa håret men oavsett den jag älskar mest på denna jord.

Nu kommer snart mamma och pappa. Pappa ska hjälpa mig att göra rent ugnen och sen ska vi laga ärtsoppa.

Jag är tokigt trött så jag ska se om jag kan hitta lite tid för lite vila.
Ultraljud nummer 2

Att blogga funkade inte alls via telefonen igår, tyvärr. Försökte ett par gånger men det ville, som sagt, inte fungera.

Vi var på det andra Ultraljudet igår. Allt såg jättebra ut och Henke och jag var så glada efteråt så vi bara fnittrade.

Tänk att det verkar som att den här resan ska ta oss i hamn? Jag kan fortfarande inte glädjas fullt ut då det är halvvägs kvar och det känns som att mycket kan hända. Såklart är jag glad och lycklig. Ni förstår nog hur jag menar.

Mit hjärta spricker nästan när jag tänker på Eric som storebror. ÄNTLIGEN ska han få bli storebror. Det finns nästan inte plats för all stolthet, kärlek och längtan.Mar. 15, 2014
Familjen ♥

Mysfrukost när den är som bäst med pappa hemma.


Samma datum

Den 13 / 3 båda gångerna. På översta bilden med en Eric 2008 och på bilden under med vad som förhoppningsvis ska bli ett syskon.Cykeltur

Nu har vi ätit här och jag ska ta en kopp kaffe. Sen ska vi ut och cykla en sväng till Henke kommer hem. Han var ju tvungen att åka och jobba lite till ikväll.

Men det skulle väl inte bli alltför sent.

Sen ska Eric bada. Han har varit svettig i den härliga vårvärmen.Bäst att passa på

Tråkigt nog, enligt väderrapporter, ska det tydligen bli kallt och snö från och med helgen och en vecka framöver.

Vi har dock varit duktiga och tankat mycket solljus och de som gjort det tar, enligt vissa, inte ett sånt väderbakslag fullt så negativt. Vi har ju fyllt på våra depåer, liksom.

Idag ska jag iväg en sväng på dagen. Sen passar vi väl på att va ute en del idag då om vi inte ska få ha det vackra vädret kvar.

Idag ska jag även komma ihåg att ta en bild på magen, eller Henke ska få göra det, och sen lägga den bredvid en bild från när Eric var i magen. Exakt på dagen.


Järnbrist?

Jag börjar misstänka att jag lider av någon form av järnbrist. Min järnreserv var ju dålig så vid vecka 20 ska jag ju börja ta järntabletter men vad säger att det inte kan finnas behov för redan? Jag är ju nästan halvvägs gången.

Jag är vansinnigt trött, jag har ont i huvudet, småyr och även blir jag så anfådd. Googlade det förut och allt kan bero på järnbrist.

Är det inte bättre om ett par dagar ska jag bege mig någonstans och be om ett stick i fingret.
Mys

I morse vaknade Eric vid 6:30 snåret.
- " Lägg dig ner kan jag killa dig i håret så du kan sova en stund till, mamma "

Min lilla älskling! Jag är allt annat än pigg vid den tiden. Nu är jag inte så vansinnigt graviditetstrött som jag var i början. Det var, för övrigt skrämmande. Allt känns som ett dis. Henkes ledighet vid jul kunde inte kommit mer lägligt då jag förmodligen gått under utan honom hemma.

Nu är det nog min MS och graviditen som tar på kroppen och som gör mig trött. Sen är det ju någon form av förkylning i min kropp som tar ner mig.

Men det ordnar sig.


Mar. 11, 2014

Idag vaknade Eric rekordtidigt. Ingen vet väl egentligen vad klockan var då han smög upp till vardagsrummet och tittade på TV innan han kom och sa till mig att han ville ha fukost.

Han är oftast vaken ett bra tag innan han är hungrig så jag undrar när han vaknade.

Jag var så trött så jag vinglade upp och gjorde en macka till honom som han åt i sängen.

Men jag lyckades inte slumra vidare något nämnvärt så idag är jag trött.

Jag var trött igår med. Mer trött ä vad jag vanligtvis är i början av veckan så jag tror huvudvärken jag haft ett par dagar beror på bihålevärk och att det är därifrån tröttheten kommer.

Eric pysslar på här och jag tittar runt på nätet lite.
Mar. 10, 2014


A million dollars

Söndagen igår var helt enormt härlig. Vi fikade med våra jättetrevliga grannar, vi rensade garaget ( en hel del kvar men nu är det på börjat ) vi umgicks och vi hade det jättebra. Den var värd " a million dollars " helt enkelt!


Vilar efter maten


Mar. 09, 2014

Idag fick jag sovmorgon. Jag hade kunnat ligga kvar längre men det kändes lyxigt att vakna och gå upp när jag ville.

Henke, som går upp mellan 5 och 6 i veckorna ser det ju som sovmorgon att få sova till 8 så alla var nöjda. Eric vaknade dock innan 7 men han är så snäll och duktigt så han tittade på TV bredvid mig till han var hungrig på frukost vid 8 och väcktr pappa.

Nåja, det var vår morgonrutin det.

Nu ska jag dricka klart mitt kaffe.
Mar. 08, 2014
Mar. 08, 2014

Henke är på jobbet. Vi har avrundat frukosten här hemma. Eric leker med sina pysserlböcker. Ska leta oss ut, så småningom.

Fick blommor av min man igår ♥
Mar. 06, 2014
Kallt
Fotbollsmatch

I eftermiddag, efter att de gjort lite ärenden på stan, fick vi trevligt besök. Vi spelade fotboll på baksidan här och det var jättekul.

Adrian var superduper glad när han såg bollen röra sig. Skrattade jättemycket.

Eric har även fått luft i däcken på sin cykel så vi ska åka ner till Henkes jobb och ta en cykeltur omkring där då Henke ändå är där och jobbar.

Han var hemma och lagade mat och nu har han åkt, min älskling!
Mar. 05, 2014

Nu har vi haft Henke hemma på lunch. Jag är trött som bara den så det är tur att Eric är snäll och bygger med sitt lego.

Vi ska snart ge oss ut lite och sparka boll.

Henke måste jobba ikväll igen. Börjar bli väldigt trött på det. Såklart är det jobbigt för Henke att jobba så mycket också men ibland är jag lite gnällig.
Tälja
När vi varit ute igår på förmiddagen stannade Eric kvar ute på trappan och täljde lite på en pinne, vilket för övrigt verkar va det senaste för Eric och Nellie.

Jag stängde av luftvärmepumpen och vädrade. Så härligt att få in lite fräsch vårluft.


Liten

Länge har jag funderat över min lilla bula. Nästan så jag börjat fundera över om det inget händer längre och så vidare.

Nu känner jag ju bäbisen till och från, jag känner att det liksom växer och så men ändå.

Längtan efter en stor ploffsmage är stor. Typ.

Idag tittade Eric och jag på bilder från när min älskade guldklimp låg i magen. Just det kortet som motsvarar den här månaden är taget 13/3 och putet var ungefär som nu. Aningen annorlunda men storleken är typ densamma. Det är ju en vecka kvar till det datumet den här gången, smidigt när man verkligen kan kolla exakt samma datum.

Det datumet tänker jag att jag tar ett kort och lägger upp dom båda. Om allt fortfarande är bra då liksom.

Det kan väl va kul?


Mar. 04, 2014

Nu har Henke varit hemma och ätit och åkt vidare igen för att jobba.

Eric och jag var ute en promenad på eftermiddagen och sen sparkade vi boll. Det var jätteskönt ute.Mar. 04, 2014
Mar. 04, 2014

Efter mycket om och men är det nu klart med hela skolgrejen. Ett tag såg det ut som att Eric skulle få gå själv till en skola och de han känner till en annan.

Lite tur gjorde att jag tog tag i det här i rättan tid och nu har vi fått byta.

Jag försökte att se på detta med Erics ögon och det han tycker är viktigt och det är ju kompisarna.

Så nu är det problemet löst!

Stressad

Nu för tiden är det faktiskt inte ofta jag blir sådär uppstressad. Anledningen till att jag inte blir uppstressad är för att jag planerat upp min tillvaro omkring stress, tagit bort viss stress och rent allmänt bara försöker ta det lugnt.

Nu är jag helt superstressad över den här skolgrejen. Jag ska ringa dit idag och.. inte dra näven i bordet riktigt men jag kommer markera min åsikt ordentligt.

Samtalet i sig stressar mig men så även att Eric är hemma. Jag stänger in mig så det är ingen fara så men saker kan hända när man har barn. Det känns sådär ifall han skulle råka bli bajsnödig mitt i detta vikiga samtal. Det kan hända och händer det är det inget att göra åt, men ändå.

Jag är snart klar med det jag vill ha gjort på morgonen sen ska jag ringa.
Önska mig lycka till!

Skolsoppa

Jo, det kan man kalla det nu.

Nu har jag inte tid att skriva om detta mer än så men jag är irriterad. Besviken och irriterad.


Mar. 03, 2014
Drunk in love

Risken är stor att jag nu sätter en stämpel på mig själv där jag helt plötsligt är en präktig tant men läs gärna klart så kanske ni förstår min tanke.

I dagens samhälle så är det numer så viktigt att allt är så könsneutralt att vi snart inte själva vet vad som kännetecknar en man och kvinna. Ord och bilder plockas bort ifrån serier och filmer som vi sett i så många år att det känns som alltid.

Allt detta nu för att vi inte ska prägla på våra barn och ungdomar felaktiga saker. Vem som avgör vad som är rätt och fel gör ju att saker blir väldigt omdebatterade då ALLA, tack och lov, är olika.

Men, nu till det jag vill få sagt. Beyoncé har nyligen kommit ut med en riktigt sexdrypande k*tlåt. Hon gör ingen hemlighet över vad hon gör liksom. Det hela får ju lite extra sting när hennes man kommer in i kåten och ja.. helt enkelt beskriver hur han tar hand om sin fru, så att säga.

Låten i sig är ju hur bra som helsy och den sexiga tonen är ju liksom pricken över i:et när låteb sjungs av kvinnan med det hetaste asset ever.

Men glömmer vi inte bort något av allt ass vickande? Jag tror det. Faktiskt.

I mitt tycke, och det är väl här jag tantförklarar mig då, är det så konstigt att det inte blivit väldigt omskrivet just det faktum att hon beskriver såå väl hur full hon är. Hon dricker och dricker och blir mer och mer sugen på sn karl.

Jag förstår om hon dricker för att klara av att ta i karln för han är inte direkt attraktiv men att ingen reagerar på att hon glorifierar alkoholen? Vad ger hon för signaler?

Jo, ska du " do the dirty " i badkaret måste du va full så drunkning är ditt största bekymmer och inte om du glömt handduken i all hast.

Jag vet inte men jag tycker det är så konstigt hur vi behöver plocka bort en skäggig farbror som går in i tomtens säck, sen evigheter tillbaka, på julafton men ingen reagerar på att en av de regerande sångerskorna i världen praktiskt talat säger till ungdomarna att de behöver supa sig redlösa för att ha bra sex?

Förstår ni hur jag menar?

Obligatoriskt

att skriva ett blogginlägg när vi ändå bara sitter här och ändå inte kommer igång.

Ska alldeles snart försöka få lite gjort. Sen tror jag vi ska försöka va ute lite idag. Dagarna är så lugna och sega för oss så då känner jag att jag kan kompensera det med lite friskluft.


Strul

Det här med att " bara börja skolan " har visat sig att inte va " så bara "

Egentligen vill jag bara gråta då det ska behöva va så struligt men förhoppningsvis kommer saker lösa sig fint under dagen i morgon. Annars kommer det bli onödigheter. Vill helst inte börja Erics resa i skolvärlden med det. Det verkar va lite olika bud, dessutom, så jag hoppas att det inte är fullt " så illa " som jag fick berättat för mig.

En sak är säker, jag viker mig inte när det handlar om min son! Jag har kort att lägga fram, om det ska va på det viset, men det jag hoppas slippa ta till . En annan sak som är säker är att när detta är klart kommer jag tala om för er vad det är som sker.


Tokälskar Er
Bäbisrapport

Graviditetsmässigt tuffar det på, sakta men säkert. Jag är förvånad att jag är så liten men en liten bula har jag ändå åstadkommit. Om det nu inte är all mat jag äter. Ha ha..

Jag mår bättre nu. Mycket bättre. Känner mig kanske lite piggare och har lite mer energi. Lite mer lust att göra saker. Fixa. Ordna. Planera.

Och äta. Det suget kvarstår. Köttfärssås är numer lika viktigt att äta så ofta jag kan som att andas. Nästan. Apelsinerna som suget efter kommer över mig och då måste jag äta ett par stycken.

Godissug har jag men ytterst sällan. Jag äter choklad men vill inte ha den sötsliskkiga känslan i munnen och på tänderna. Jag borstar tänderna ofta, ofta. Vi fick till och med köpa en eltandborste så jag kan vispa på ordentligt. Tandtråd och mellanrumsborstning äger också rum ofta.

Jag dricker massvis med kallt vatten för det känns så fräscht. Lite juice slinker ner men sparsamt då jag har lätt att få halsbränna.

Broccoli är fortfarande en stor del av mitt matintag. Och andra grönsaker, vilket roar Henke då jag aldrig äter den annars. Så mycket grönsaker och frukt som jag ätit dessa 17 veckor har jag inte fått i mig på mina ( snart ) 36 år.

Lättgråten som få och humör som svänger från ilsken tyrann till gossugen bäbis. Inte lätt att tas med då humöret är svårt att både avgöra och hänga med på. Till och med för mig.

Jag tycker mig känna liv och rörelse i bäbismagen under dagen sen ett bra tag tillbaka och det jag känner blir tydligare och smått kraftfullare med tiden.

Nu fortsätter vi hålla tummarna här.

Mar. 02, 2014
Underbar kärlekslåt

För en tid sedan såg Henke och jag Grammy Awards, det från Usa. Vi älskar liveframträdanden och sånt så det passar oss bra att se sånt.

Hur som var det en kille som uppträdde. Han satt vid ett piano och sjöng och någonting med låten trollbinder mig. Texten är en av de finaste i kärleksväg, enligt mig. Ofta är det ju rimm med hjärta och smärta och man undrar över hur äkta detta är, egentligen. För även om det inte är äkta, äkta så kan en riktigt duktig artist med rätt material få det att kännas i själen.

Igår hörde jag en låt, bara random på ett usb-minne och kände igen den. Hade helt glömt den men ny har jag registrerat den i minnet med vad den heter och vem artisten är.

Frågan är, Anna, sjunger du den för Henke och mig när vi ska förnya våra löften när vi firar 10 år som gifta? Det är ju ett tag till. Hi hi..

Nej vars, spelas ska den, på ett eller annat vis. Till dess kan vi njuta av den så som den låter när John Legend sjunger - All of me.

Kan ju inte länka till den via mobilen, vad jag tror, men det är vårt besväret att leta rätt på den och lyssna.


RSS 2.0