Febur

Emilia och jag sover ju i eget rum. Sen hon skrek när hon var liten blev det automatiskt att det alternativet kändes minst stressande. Inte för att Eric vaknade hela tiden, men ändå. Vi har blivit kvar i vårt tjejrum och på morgonen när jag ammat henne brukar jag skriva ett sms till Henke att vi är vakna. 

I morse skrev jag att " Emilia var vaken och att jag är lite fuk " Han skrev undrande " fuk ? " " Jättefuk " svarade jag.

Jag sa lite ynkligt att han skulle ta min febur för oj oj oj vad jag inte mår bra. Jag överdrev så det stod härliga till, med glimten i ögat såklart. Jag hade ont i halsen och näsan rann men mer än så var det inte. Trodde jag. 

Henke brukar aldrig hämta termometern utan lägga handen på pannan men idag kom han med febertermometern och sa, skämtsamt " har du feber kan jag ta hand om dig lite idag iallafall "

Jag tog febern och sa att det måste va något fel på den. Ha ha.. jag blev så förvånad då den visade 38,8. Tog den igen, samma resultat. Henke tog på sig, 37,6 så den funkade ju.

 Vid 11 fick jag ett sms när polletten trillat ner " fuk " = sjuk. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0