#Livet

Jag brukar skoja med Henke om att man kan, såklart inte men på skoj alltså, hitta både det ena och det andra under vissa # kombinationer när det gäller oss. 

Min favorit är just uttrycket # livet. 

När man står där vid skötbordet och barnbajset är överallt, när man stressar som en tok för att hinna någonstans eller när alla ropar på en från alla håll och kanter och man tror öronen ska trilla av. Livet.

Eller när man får den där kramen man kanske egentligen inte förtjänar för man sagt något dumt som började bråket, den blöta bäbispussen över hela ansiktet eller solens sken utanför. Livet.

En hashtag är ju en slags sökfunktion när det kommer till bilder på vissa sociala medier, för er som inte riktigt hänger med.

Mitt liv har blivit enormt påverkat av den lilla 7 månader gamla flickan som i veckan tog sina sista andetag. Inte mycket äldre än vår lilla Emilia. Hur livet kan va så orättvist. Så grymt och så vidrigt att det tar slut så snabbt för ett barn som inte fått en chans. Hur hennes föräldrar fick bli så lyckliga bara för att få mattan undanryckt och för resten av sina liv, leva med sorg och saknad.

Livet kan va så fantastiskt så underbart och vackert och på samma gång så ofantligt hemskt.  Vad lär man sig av det? Att man verkligen måste ta tillvara på de fina stunderna och försöka bli en bättre människa, genom livet. 

Det blir min lärdom iaf. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0