Zzzzzzz

Idag var jag bjuden med på en fika på stan. Det hade varit så trevligt att komma iväg en stund, känner jag. Men med tanke på hur dåligt vi sover på nätterna är det inte bara jag som är trött, tydligen. Emilia somnade i lagom tid för när vi skulle åka och jag känner inte riktigt för att väcka henne då. 

Det får bli en annan gång.

Idag är sista dagen för Eric i skolan sen har han studiedag både Torsdag och Fredag. Det innebär lite lugnare takter i några dagar. 

På Fredag ska vi åka till Linköping för att få information om vad som komma skall. Det känns så overkligt och jag vet inte om jag vill att det ska bli en del av min blogg. Självklart är det en så stor del av mitt liv men jag kan känna att det kanske blir lite fel. 

Jag är nog fortfarande i chock. Jag känner mig nästan helt avstängd och prioritet ligger på att klara av dagarna. Och det funkar ju ändå, tack och lov. 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ett par bitar choklad när Emilia ändå sover. 
Kommentarer
Postat av: Lena S

Du har mitt fulla stöd hur du än bestämmer att du skall göra. Du ska tänka på vad som känns bäst för DIG inte för oss läsare! Det kanske måste gå ett tag så du själv blir klar över Hur du gör. Tänk bara på dig o din familj nu. Bloggen kan vara en stressfaktor eller ett sätt att bearbeta, bara du själv vet.
Massor av styrkekramar från mig, Lena.

Svar: Vi får se hur jag gör. Jag måste landa i det här nya först och se. Just nu är det lite kaos i hjärnan. Kram <3
Rebecca

2015-09-23 @ 23:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0