Regnig Torsdag

Idag har  i vaknat till en regnig Torsdag. Lite mysigt ändå men synd om barnen som ska va ute på raster. På dom går det ju oftast ingen nöd dock. De har kul ändå.


En bild från härom kvällen då vi varit ute i trädgården och Emilia plockat med rosblad in och strödde i sängen och på sin byrå.28 Augusti

Igår var det alltså 20 år sedan Henke och jag blev ihop. Det är inte klokt att det gått så många år. Vart har tiden tagit vägen?
Varför vaknar jag så tidigt?

Min klocka är ställd att ringa vid 6:00. Det är kanske lite väl sent men jag skulle hinna med tanke på att Henke och jag numer hjälps åt med barnen innan han också åker och jobbar.


Förra veckan vaknade jag vid 5:45 och nu både igår och idag har jag vaknat vid 5:30. Jag kan inte somna om för så kort tid för jag ligger bara och stressar upp mig inför dagen så jag försöker vakna till i stället.

Jag förstår inte. Det spelar ju ingen roll så egentligen alls men det är så konstigt. Och 5:30 känns onödigt tidigt faktiskt.

Idag känner jag mig överlag Tisdagstrött. Lite smådeppig också tyvärr men det beror förhoppningsvis på pms.

Önskar oss alla en bra dag.


Nu kör vi, Måndag

Den här dagen kommer att gå fort, som Måndagar gör. Efter jobbet har jag psykologtid, telefontid med arbetsförmedlingen, jag måste laga middagen tidigare för Eric har hockeyträning och vi har en hel del kvar i trädgården att göra.


Eric var så förkyld igår när han la sig men jag hoppas han vaknar piggare och utan feber. 

Nu ska jag väcka min lilla plätta. Och min lilla plutt.

Önskar oss alla en bra dag.


Effektiv

Idag har vi fått en hel del gjort. Jag har grävt bort största delen av rosorna. De som står kvar ska få flytta till en annan plats på tomten. Nu blir det gräs mot vägen och det ska bli så skönt att slippa stressen att ha rensningen att göra när jag nu jobbar. Jag orkar helt enkelt inte.


Jag har även dammat, dammsugit, bytt sängkläder, tvättat, hängt tvätt, tagit ner tvätt. 

Så nu ska det bli mysigt att se lite film innan sovdags. 


Minikräftis med barnen

Vi har haft en mysig kväll. Våra barn älskar, verkligen ÄLSKAR  kräftor och det blev inte så jätteavancerat. Kräftor i burk med lag, lite ost och kex och vin. Jättemysigt.


Nu sover lilla plättan och Eric och Henke tittar på klipp på datorn. Eric ska snart sova.

Känner mig väldigt trött och lägger mig snart. Jag har lagt mig tidigt varje kväll denna vecka. Jag måste göra allt jag kan för att orka mina dagar.

I morgon är tanken att spendera tid på alv som sen stänger igen. Eller.. Det kommer va öppet men inte med skådespelare i den utsträckningen.Lördag

Så skönt med helg. Förra helgen var vi iväg i Göteborg. Missförstå mig inte, Det var jättekul, men det var skönt med en helg i ro nu ändå.


Inget direkt inplanerat, mer än det vanliga tråkiga eviga städandet som det känns som jag lägger så mycket tid på helt i onödan då det blir dammigt direkt.

Den här veckan har varit tung. Men på samma gång den varit tung är jag så jäkla glad över hur bra jag mår. Hur stark jag kommit att bli. För något år sen hade jag vikt ner mig och verkligen mått så dåligt som jag kanske egentligen gör. Och inte kunnat fokusera på något annat än just det. 

Nu har jag ett annat tänk. Jag är grymt fokuserad på att tänka positivt, och hantera min vardag  även om det stormar och känns tungt. Heja mig. Ändå. Lite.5:45

Jag undrar så varför jag vaknar då, av mig själv.jsg har gjort det alla dom här tre dagarna jag börjat tidigt.


Idag ska jag med Eric till hans allergiläkare. Vi ska även träffa en sköterska och han ska få blåsa och lite i en dator för att kolla lungkapacitet. Sen får han ta sin astmamedicin för att se att den gör verkan.

Önskar oss alla en bra dag.
Tidiga mornar

Jag vaknade 5:45 även idag. Men det är ändå skönt att hinna vakna till innan jag måste gå upp när klockan vid 6.


Det funkade jättebra igår men jag var väldigt trött på eftermiddagen och somnade så fort jag la mig i soffan och tog igång en film åt Emilia. Hon är ju trött efter sin skoldag så en sån lugn stund tycker jag vi kan unna oss.

Nu är vi på gång med en ny dag. Jag har ätit frukost och vi ska snart hjälpas åt att få barnen  ( läs Emilia ) i ordning. 

Önskar oss alla en bra dag.


Mitt i veckan

Onsdag redan. Tiden går fort. 


Efter jobbet idag ska jag kompletteringshandla lite. Sen kommer förmodligen lite besök till oss. Sen är det hockeyträning med föräldramöte. 

Idag blir det Henkes tur att laga mat under tiden hockeyn pågår. 

Nu ska jag väcka barnen så vi ska åka till skolorna. De brukar va svårväckta annars, undrar hur det blir idag då de vaknar tidigare.

Önskar oss alla en bra dag. 


Humör

Det är en hel del frågetecken och så inför framtiden och med både den ena och det andra som gör att jag har ganska nära till att bli irriterad, tyvärr. Jag känner mig så trött också. Men jag känner ändå, När jag känner efter, att jag har det såå bra. En stor Kärlek, två barn. Det kunde va så mycket sämre.


Nu ska jag snart ta en kvälsmacka och sova. Eric kom sent i säng på grund av olika orsaker. Snart kommer Henke hem, tror han ska se senaste avsnittet av Game of Thrones och jag ska toksova och hoppas på mindre vakentimmar i natt så jag vaknar relativt utsövd i morgon när jag börjar redan 7:30. Barnen ska lämnas 7:00 och Eric därefter. Oj, oj, oj..

Önska mig lycka till. Ha ha.


Bvc

Idag ska Emilia till Bvc. Jag är skeptisk till om det ens kommer va lönt att åka dit med henne med tanke på hur envis hon är. Men det ska nog gå bra. Jag ska testa att väga henne här hemma och med tanke på att vi var på Liseberg i helgen så vet jag ju på ett ungefär hur lång hon är.


Jag är liite smått orolig för henne då hon verkar växa så sakta. Kläder som hon haft hur länge som helst som hon inte växer ur. 

Efter bvc blir det jobb igen. Idag slutar Eric vid 14:20. De ska börja ha slöjd idag. Så spännande.

Önskar oss alla en bra dag.


Cirkus

Ja, Det är exakt vad som försigått ikväll. Henke har inte varit hemma, Jag var alldeles för trött och Emilia skulle bara inte sova.


Jag hatar när jag bryter ihop och Eric får agera den " vuxna " men jag tänker att han på något vis får förståelse för när någon inte mår bra, han lär sig att trösta och han får förståelse för hur det är att leva med en diagnos. För även om jag VILL KLARA allt så kommer min sjukdom ivägen ofta. Hur ogärna jag än vill medge det. Ilska är det största och tyngsta av mina symtom. Så är det. Och det när tröttheten är där.

Ikväll lägger jag mig med en jobbig känsla i min själ. Fan vad  jag hatar min sjukdom. Jag hatar hur den beter sig och hur den får mig att bete mig. Jäkla ms. Usch..

Samvetet.. efter att ha varit arg på sina barn. Och när man blir tröstad av en 9 åring.. Så ska det såklart inte va. Men jag är så jäkla tacksam att jag ändå har den finaste av söner. Som försöker att förstå. Som kramar och torkar tårar.

Jag är besviken på livet som gav mig en sjukdom som gör att jag inte alls känner igen MIG. Men jag är så evigt tacksam för de fina gåvor jag fått. Mina barn. Även om nu Emilia för närvarande är mer än lovligt trotsig så är jag dubbel välsignad. Zzzzz

Goooda morgonen, här är vi trötta idag. Jag och Emilia ska följa Eric till skolan idag iom att han börjar i tredje klass. I morgon har Emilia tid på bvc så så börjar vi också sent. Så på Onsdag är det dags att börja tidigt, tidigt.


Barnen, och jag, är såå trötta på morgonen och här inte kommit in i det här med att gå upp på morgonen efter semestern. Men man vaknar ju till, Så småningom.

Fullt upp i veckan med träningar för Eric, Henke ska iväg på något på kvällen, Jag ska på familjerådgivning, Eric har läkarbesök i Västervik. Jag har psykologbesök. Fullt upp, med andra ord.

Nu ska vi kicka igång här. 

Önskar oss alla en bra dag.


Kärlek

Skriv inläggstext 


Brås inte på mig

Vi har förrärats med två karusellåktokiga barn minsann. Emilia följer med och åker nästan allt hon får, och det börjar bli en del.


För Eric är det längden som stoppar vissa saker, han är inte 140 cm än tyvärr.Känslig för ljud

Jag är väldigt känslig för ljud, väldiigt lättväckt när jag sover. Tack och lov har inte mina barn ärvt det däliga draget från mig.


Nu ligger jag här i ett litet rum med hela min familj. Öronproppar är i, som alltid, och lyssnar på en konsert av snarkningar som gör mig tokig. Inte bara faktumet att ljudet är väldigt tråkigt att höra, det blir såå uppenbart att man är vaken och inte sover själv när man såväl hör någon annan sova. Suck..

Jag får ligga vaken, inget hjälper när jag säger till. Jag får, helt enkelt, väcka Henke tidigt, tidigt i morgon bitti så får han va vaken och jag sova då.

Hemgång på Söndag. Inte utvilad förmodligen.3 års kalas

Igår kväll var morfar, farmor, familjen Kronstrand och familjen Östling här och gratulerade vår prinsessa. Familjen Östling var inte hemma när Eric fyllde år så han blev också gratulerad. Emilia satt med när han öppnade sina paket. Hon blev också gratulerad i sin skola och här är ett bildkollage de gjort från hennes dag där.Älskade skruttfian vår. Tack alla som var med och gjorde hennes dag minnesvärd. 


Emilia 3 år

Idag fyller den jär pannkaksprinsessan 3 år. Stort grattis, älskade Emilia.
Tiden skenar

Vi har haft en fin dag och kväll. Jag lagade lax i ugn med potatis till middag. Det är så gott och Henke som inte gillar fisk älskar det.


Vi fick besök av Anna och Helena med barn. Älskar sommarens spontana ungängen. 

I morgon fyller vår lilla Prusselusk 3 år. Vår älskade lilla Emilia. Tänk att jag blivit välsignad vid två tillfällen och är mamma till två underbara praliner. 

Idag har Eric fått brev från skolan. Han nörjsr i tredje klass nu på Måndag. Det äe inte heller klokt. Tiden går såå fort. Men mitt i allt så har jag ändå kommit på att jag ska stanna upp och njuta. Ta tillvara på mitt liv mer. Om så än i korta ögonblick ibland. 

Nu ska vi blåsa upp en 3 ballong, förbereda frukostbrickan inför i morgon sen ska vi se film. 


Min lilla prusselusk

Jag kan inte förstå att du redan fyller 3 år på Torsdag. 


Som vi fick kämpa för att du skulle komma till oss. På alla de vis. Jag behövde genomgå missfall och ett utomkvedshavandeskap som höll på att ta kål på mig. 4 potentiella  barn, om man nu väljer att se det så, har jag förlorat. 

Sen äntligen blev jag gravid. Via ivf med dig, vårt lilla kärleksbarn. Vårt mirakel. Vi såg ultraljudsdisplayen lysa upp som ett stjärnfall när du flyttade in. När lågan tänts blev det, som alltid, mörkt igen. Till 2 veckor senare, på samma dag som vi fick veta att storebror var i min mage, den 28 November, ett antal år senare. Äntligen skulle Eric få bli storebror och vi få uppleva detta fantastiska återigen.

Med buller och bång gjorde du entre i denna värld. Jag fick en sfinkterruptur och en dotter jag drömt om på samma gång. 

Du är så självklar i vår familj. Kärleksfull, rolig, bestämd, envis, gullig, tjurig. Du har allt och lite till och du är en underbar gåva som ger mig både mängder av gråa hår och och ett hjärta som slår frivolter av kärlek på en dag.

Tack för att du blev du och för att vi blev välsignade med just dig. Jag älskar dig Smadrillopannkakan ( kärt barn har många namn )Pepp pepp pepp

Jag är så otroligt tacksam för människorna i mitt liv. De som är i min uppenbara närhet men även dom som är nära på andra vis.


Jag känner mig riktigt glad och trygg med mitt liv som det ser ut, just nu. 

Jag sitter hemma själv. Eric är hos en kompis och Emilia är på förskolan. Jag har jobbat mina timmar och nu ska jag försöka räkna ut exakt när jag behöver lämna barnen på respektive plats ifall jag ska börja vid 7:30 när jag lägger till en timma nästa vecka. Att lägga den timman till 13:30 är också ett alternativ men jag tror nog ändå det bästa är att barnen och jag kommer iväg tidigare på morgonen. Vi är ju uppe ändå, skillnaden är att de inte äter frukost hemma liksom.

Bäst är ju att lämna Emilia vid 7 och Eric 7:15 till fritidsfrullen som jag tror är där omkring. Jodå, så får det nog bli på prov.Lilla pluttan

Oj så dåligt Emilia sovit inatt. Henke också, förmodligen, då han sovit med henne. Hoppas denna dag går fort så jag får hämta hem henne för idag är hon verkligen tröttis.


Nu hoppas vi på en bra dag för oss alla. 


Trött

Jo, ikväll är jag riktigt trött. Men det är ju inte så konstigt. Jag har ju både jobbat fyra timmar, varit hos min psykolog och med pappa hos sin läkare. 


Därefter lagade jag middag, Henke jobbade över, Jag har plockat och fixat och tvättat osv. Sånt som måste göras.

Nu kan jag ta kväller med gott samvete. Vi ska snart se film och mysa lite innan sovsags.Första klivet

Nu har vi lämnat semestern bakom oss på riktigt. Och det har gått jättebra. Henke har inte slutat ännu, han behöver ju jobba in Fredagen iom att vi ska iväg då. 8 timmar måste ju plockas någonstans ifrån.


Eric har lekt med Ludde hela dagen och Emilia målar. Jag unnade mig en lugn stund med min mobil nu, det tyckte jag mig va värd.

Lill-pluttan har varit i sin skola idag. Hon blev ganska ledsen när jag skulle lämna henne men dagen hade gått så bra sedan. Fritids var stängt idag så dit behövde jag inte stressa på morgonen iaf. 

 Nu ska jag unna mig en lugn kväll. Ny telefon

Så var dagens  kommen då jag och Eric har fått varsin ny telefon. Så skönt då min sjungit på sista versen en bra stund.


Jag sitter ute på altanen en stund nu. Jag har bytt sängkläder i alla sängar, alla är nyduschade och hemmet känns redo för att avsluta en helt fantastisk semester. Jag tog ett glas vin med mig och Henke söver barnen. Det blev lite senare än tänkt men vi har ju spenderat större delen av denna dag i Linköping. 

Idag är det dessutom födelsedag. Min mamma fyller år.. men iom att vi inte pratat med varandra på över en vecka valde jag att skicka ett sms. Nu är ju inte min mamma så kunnig inom området men tyvärr var det vad jag kände passade situationen.

Jag vet inte riktig varför det blivit såhär. Det känns absolut inte särskilt bra. Visst, jag är väl delaktig i att vi inte är särskilt sams men samtidigt kan jag inte för mitt liv förstå hur hon kan välja stoltheten före sitt enda barn. Är jag inte mer värd?

Hela situationen är komplicerad och få är helt införstådda med hela problematiken. 

Grattis mamma. Hur som helst. Det gör mig jäkligt ledsen att du inte vill prata med mig om inte jag hör av mig först. Men samtidigt är nog en hel del av mitt mående baserat på att jag aldrig satt ner foten. Tyvärr. Att va mamma är lätt men att agera som en, det kräver lite finess och värme. Jag hoppas att vi på något vis ska kunna komma till botten med vad fasen som är fel. Det kan ju inte bara va att jag älskar min pappa som gjort dig illa i ert äktenskap? Det måste du förstå att bara gör att du och han inte fick ert äktenskap att funka och bara för att han sårat dig innebär inte att jag kan klippa banden med den största trygghet jag känt genom min uppväxt? Den som funnits där till 100 % 

Livet alltså..

Jag ser en del på Facebook som väljer " Livets hårda skola " som utbildning. Mina vänner, jag har varit där. Många gånger. Det känns som jag står där och trampar än och jag är så evigt tacksam för min man som fiskade upp mig precis i rätt tid när jag höll på att drunkna i mina egna tårar. Livet har fortsatt att behandla mig hårt, på flera plan, men jag känner mig stark. Samtidigt som jag ofta bara vill lägga mig och gråta.

Oj, det blev ett utlägg. Nu ska jag smyga inåt. Krama min man, se en film tillsammans och sen sova.

Tack semestern 2017 för alla fina minnen du gett oss.


Kalas

Nu har Eric haft sitt 9 års kalas och jag tror han är mer än nöjd. Alla barnen hade så roligt, nu var det ju både tjejer och killar och vi fick hjälpa dom med lite lekar och så men jag tror de flesta hade jättekul. 


Några av dom leker än. 

Jag har dragits med en tråkig huvudvärk hela jäkla dagen. Jag vill inte tro att den beror på att klockan blev mycket när vi var hos familjen I / G igår kväll men både drickat och sällskapet satt fint så man vet ju aldrig. Ha ha.. det har varit väldigt kvavt idag också och jag har varit såå tokstressad över kalaset så det är nog många faktorer. 


Nu har vi bara i morgon ledigt kvar sen är det dags för allvar igen. Det stressar mig enormt också. Oj, oj, oj.. det är stängningsdag på fritids såg jag i veckan som var men Eric är ju så stor att han klarar sig själv under dagen. Det ordnar sig. Det kommer bli bra. Jag har blivit en bra struts, eller vad är det för djur som kör huvudet i sanden och stänger ute allt jobbigt. Ha ha..

Nej vars.. jag har så himla mycket kul och spännande att se fram emot och om inte annat så är ju varje dag en gåva att vårda och värdesätta så nu ska jag kicka mig själv där bak och se till att få rätsida på mina skenande känslor. 

Tack alla som var med och firade Eric. Det gör mig så jäkla glad.

 


Kalasdagen är här

Eric vill så gärna ha kalas med sina kompisar så vi har pratat fram och tillbaka hur vi ska lägga upp det och kom fram till att ett hemmakalas, ett par timmar, är det bästa alternativet.


Klockan 12 är det dags. Hoppas dom får det trevligt och att regnet håller sig borta. 

Önskar oss alla en bra dag.


Babyblues

Nu är det ju 9 år sen som Eric kom till oss med buller och bång, med kejsarsnitt, men jag känner ändå av en slags blues i mig själv och i min själ. Av olika orsaker och såklart inte någon nybliven mamma nedstämdhet.


Jag blir alltid lite nedstämd runt dessa dagar. Det liksom vrider till i själen då ännu ett år passerat. Eric blir ännu ett år äldre. Tiden rinner ur min hand. Jag får panik över att inte få va med. Livrädd att dö från allt. Typ. Det känns inte alls som så länge sen. Det är helt vansinnigt. Samtidigt gläds jag ju med min son som, såklart, är helnöjd över att få bli äldre. Han vill bli stor, ja man minns ju själv.

Här sitter jag och känner det som att.. ja jag vet inte. Jag tappar taget om honom och det är ju bra. Egentligen. Han ska ju bli en självständig kille. Han ska få växa upp stark och frisk. Men jag vill ha honom liten hos mig för all evig tid. 

Det är så mycket runt mig som rämnar just nu. På olika håll och av olika anledningar är livet tuffare än det skulle behöva va just nu. Jag gråter ofta och mycket och det är skönt. Men känslan av att va så nära gråten är jobbig den också. 

Jag mår tyvärr inte helt bra, just nu. Så är det. Men jag har varit här förr och jag vet att det går över. Jag kommer att ta mig längre upp så småningom. Man får bara ge det tid. 

Stort grattis på din dag Eric. Du kom och vände upp och ner på världen som vi kände den. Jag tappade fotfästet där ett tag innan jag vågade lita på att jag minsann visst kunde va god nog som mamma till dig. Nu känns din närvaro i våra liv så självklar och du, tillsammans med din syster, är det bästa vi har. 

Jag hoppas jag får bli gammal med dig. Se dig växa upp, ta studenten, gifta dig och skaffa barn. Jag vill va med och tanken på att risken finns att jag inte får det gör att hjärtat nästan stannar i min kropp. 

Hoppas du är nöjd med din dag min älskade son. Tack för att just jag fick bli din mamma. Födelsedag i morgon

För exakt 9 år sen hade vattnet börjat gå, värkarna kom oregelbundet, vi låg hemma i sängen i huset vi hyrde innan vi flyttade hit och tittade på film. Henke var nog mer nervös och spänd än jag, tror jag. Han åt konstant den kvällen. Hela tiden verkligen.


Jag låg med värmedyna på magen och försökte hänga med i filmerna vi såg. Det blev inte många timmars sömn den natten och vid 8 morgonen efter hade vi en tid på förlossningen för kontroll iom att mitt vatten börjat gå.

Det känns helt sjukt att allt det här är 9 år sedan. Jag kan inte begripa. Så mycket som hänt på dessa år, så mycket jag lärt mig om mig själv och om andra men främst och viktigast är att Eric kom till världen och lärde mig om äkta och helt jävla otroligt stark kärlek. Det var vad han gjorde.

Jag älskar dig Eric. Jag blir arg ibland. Ibland ofta. Jag kan bli helt tokig på dig också, för den delen, men skulle jag behöva skulle jag dö för dig på ett ögonblick. Jag älskar dig så otroligt mycket och vill alltid va vid din sida. Det är tack vare dig jag fick den finaste " titeln " man kan få bära. Jag blev mamma. Utan handbok och utan att egentligen veta vad jag gjorde, eller gör för den delen, så kämpar jag varje dag för att du ska va lycklig och känna dig just så älskad som du är. Minitripp

I Söndags åkte vi till Lysingsbadet tillsammans med familjen Kronstrand. I har haft det så bra som man bara kan. 


Historien upprepade sig när det var matdags och grillarna precis tänts då det kom en regnskur som inte var av denna värld. Det fullkomligt vräkte ner. Lite komiskt i allt var att samma sak hände när vi skulle grilla på en annan camping på den första rundan vi var ute tillsammans i somras. 

Stackars Per har båda gångerna varit den som blivit totalt dyngsur. 

Resten av tiden vi varit där har vädret varit kanon, lite blåsigt till och från, men uppehåll och riktigt behaglig värme till och från också så på vädret ska man inte klaga.

Vi har spenderat ett par timmar på inomhusbadet de har där, vi har åkt deras tåg runt campingen, barnen har hoppat i " luftkuddeland " en hel del. De stora barnen badade i havet med snälla Emma som besökte oss, vi har gått promenader och lekparkshängt. 

Helt toppen vistelse. ...

" När livet ger dig citroner - gör lemonad "


Det är ett ganska bra ordspråk för livet är sannerligen inte alltid en dans på rosor. Men ibland är det lättare sagt än gjort.

Nu ska vi snart koppla på husvagnen och åka iväg på en minisemester med vår husvagn. 

Önskar oss alla en fin dag. Rutiner?

Det där med rutiner känns som att det är något som vi glömt här hemma nu på semestern. Men det spelar ju absolut ingen roll. Vi stressar inte upp för det finns det ingen anledning till. Så skönt. Barnen blir vakna något längre på kvällen men det gör ju inte heller något.


Vi gör lite det som känns bra och det är ju förnöjsamt.

Önskar oss alla en bra dag.Fiskelycka

Skriv inläggstext 


Lilla gullungen

Emilia har börjat göra något så gulligt helt spontant. Ingen vet vart hon fått det ifrån.


Hon tar tag, ordentligt, i kinderna på en och liksom drar en till sig. Ger en ordentlig puss på munnen och säger " det gjorde jag av min godhet " 

Så himla gulligt. 


På hemväg

Efter en snabb överläggning igår bestämde vi oss för att vända hemåt idag. Dels skulle eventuellt Erics kompis åka hem, dels skulle vädret bli betydligt sämre på eftermiddagen och dels så ska vi åka iväg igen på Söndag från några dagar.


Det är en hel del trafik så det går sakta  här runt Borgholm men vi har ju ingen bråska så.

Vi har haft det så bra. Det har varit lite påfrestande med Emilia men överlag har det varit bra. Hon är bestämd och envis, lilla madaman, så hon tycker att hon kan gå vart son helst och göra vad som helst och det gör att man säger nej och stopp en miljon gånger på en dag och der gör ju att hela sinnesstämningen blir ganska negativ. 

Vi längtar redan tillbaka till " vårt " Neptuni. Nästa sommar ska vi boka vår plats så vi kan åka raka vägen. Den plats vi haft nu i år har varit prima. Trötta familjen

Idag är vi sega, hela bunten. Barnen somnade skapligt igår men Emilia har varit väldigt mycket vaken inatt så hon och jag är tröttisar. Sen blir man ju lite seg av att va iväg, även om det är hur mysigt som helst. Eric är ju mest iväg och leker all tid vi är vid vagnen men vår lilla tjej, oj oj oj. Humöret och hennes envisa vilja och trots märks ju av så mycket mer när man är iväg såhär om man inget gör om dagarna.


Nu ligger hon inne i vagnen och ska försöka vila lite. Alla andra dagar har hon vilat när vi åkt bil och jag tänker att hon inte sover lika hårt då så vilan inte ger effekt. Sen har det blivit sent många kvällar. Så är det ju.

Idag skulle vi åkt och badat i havet men blåsten är lite kylig så vi har valt att stanna här på campingen vid vagnen. Eric är och leker med sin kompis. Vi ska åka och handla sen, det blir väl dagens happening. När Emilia somnat ska jag smyga i mig ett par ostbågar. Är så sugen och det är ju onödigt om barnen ser och också vill ha godsaker. En bra sak med att va vuxen, helt enkelt.

Önskar oss alla en bra dag.


Lugn kväll

Vi har haft en hel del sena kvällar nu när vi varit iväg. Jättetrevligt, såklart, men både barnen och vi börjar bli trötta nu. Så ikväll är tanken att kvällen ska avrundas i tid. Innan klockan blir för mycket för både små och stora.


Vi har varit vid Långe Erik idag. Eric och jag gick upp. Därefter åkte vi och mathandlade sen blev det grillat till middag, en promenad ner till hamen och nu sitter vi här. Eric leker med sin kompis som han träffade här första gången förra sommaren och Emilia leker utanför förtältet.Bad i havet

Igår var det en alldeles toppenfin dag med sol och lagom vind. Vi åkte till en fin strand i bödabukten och badade och grävde i den fina sanden ett par timmar.


RSS 2.0