Babyblues

Nu är det ju 9 år sen som Eric kom till oss med buller och bång, med kejsarsnitt, men jag känner ändå av en slags blues i mig själv och i min själ. Av olika orsaker och såklart inte någon nybliven mamma nedstämdhet.


Jag blir alltid lite nedstämd runt dessa dagar. Det liksom vrider till i själen då ännu ett år passerat. Eric blir ännu ett år äldre. Tiden rinner ur min hand. Jag får panik över att inte få va med. Livrädd att dö från allt. Typ. Det känns inte alls som så länge sen. Det är helt vansinnigt. Samtidigt gläds jag ju med min son som, såklart, är helnöjd över att få bli äldre. Han vill bli stor, ja man minns ju själv.

Här sitter jag och känner det som att.. ja jag vet inte. Jag tappar taget om honom och det är ju bra. Egentligen. Han ska ju bli en självständig kille. Han ska få växa upp stark och frisk. Men jag vill ha honom liten hos mig för all evig tid. 

Det är så mycket runt mig som rämnar just nu. På olika håll och av olika anledningar är livet tuffare än det skulle behöva va just nu. Jag gråter ofta och mycket och det är skönt. Men känslan av att va så nära gråten är jobbig den också. 

Jag mår tyvärr inte helt bra, just nu. Så är det. Men jag har varit här förr och jag vet att det går över. Jag kommer att ta mig längre upp så småningom. Man får bara ge det tid. 

Stort grattis på din dag Eric. Du kom och vände upp och ner på världen som vi kände den. Jag tappade fotfästet där ett tag innan jag vågade lita på att jag minsann visst kunde va god nog som mamma till dig. Nu känns din närvaro i våra liv så självklar och du, tillsammans med din syster, är det bästa vi har. 

Jag hoppas jag får bli gammal med dig. Se dig växa upp, ta studenten, gifta dig och skaffa barn. Jag vill va med och tanken på att risken finns att jag inte får det gör att hjärtat nästan stannar i min kropp. 

Hoppas du är nöjd med din dag min älskade son. Tack för att just jag fick bli din mamma. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0