Födelsedag i morgon

För exakt 9 år sen hade vattnet börjat gå, värkarna kom oregelbundet, vi låg hemma i sängen i huset vi hyrde innan vi flyttade hit och tittade på film. Henke var nog mer nervös och spänd än jag, tror jag. Han åt konstant den kvällen. Hela tiden verkligen.


Jag låg med värmedyna på magen och försökte hänga med i filmerna vi såg. Det blev inte många timmars sömn den natten och vid 8 morgonen efter hade vi en tid på förlossningen för kontroll iom att mitt vatten börjat gå.

Det känns helt sjukt att allt det här är 9 år sedan. Jag kan inte begripa. Så mycket som hänt på dessa år, så mycket jag lärt mig om mig själv och om andra men främst och viktigast är att Eric kom till världen och lärde mig om äkta och helt jävla otroligt stark kärlek. Det var vad han gjorde.

Jag älskar dig Eric. Jag blir arg ibland. Ibland ofta. Jag kan bli helt tokig på dig också, för den delen, men skulle jag behöva skulle jag dö för dig på ett ögonblick. Jag älskar dig så otroligt mycket och vill alltid va vid din sida. Det är tack vare dig jag fick den finaste " titeln " man kan få bära. Jag blev mamma. Utan handbok och utan att egentligen veta vad jag gjorde, eller gör för den delen, så kämpar jag varje dag för att du ska va lycklig och känna dig just så älskad som du är. Kommentarer
Postat av: PhotoJelly

Så fint skrivet <3 Kärleken till ens barn är verkligen obeskrivligt.

Svar:
Rebecca

2017-08-10 @ 02:38:50
URL: http://photojelly.blogg.se/
Postat av: H

Grattis E och grattis till hans fina mamma ❤️

Svar: Tack ❤
Rebecca

2017-08-10 @ 09:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0