Kalas

Nu har Eric haft sitt 9 års kalas och jag tror han är mer än nöjd. Alla barnen hade så roligt, nu var det ju både tjejer och killar och vi fick hjälpa dom med lite lekar och så men jag tror de flesta hade jättekul. 


Några av dom leker än. 

Jag har dragits med en tråkig huvudvärk hela jäkla dagen. Jag vill inte tro att den beror på att klockan blev mycket när vi var hos familjen I / G igår kväll men både drickat och sällskapet satt fint så man vet ju aldrig. Ha ha.. det har varit väldigt kvavt idag också och jag har varit såå tokstressad över kalaset så det är nog många faktorer. 


Nu har vi bara i morgon ledigt kvar sen är det dags för allvar igen. Det stressar mig enormt också. Oj, oj, oj.. det är stängningsdag på fritids såg jag i veckan som var men Eric är ju så stor att han klarar sig själv under dagen. Det ordnar sig. Det kommer bli bra. Jag har blivit en bra struts, eller vad är det för djur som kör huvudet i sanden och stänger ute allt jobbigt. Ha ha..

Nej vars.. jag har så himla mycket kul och spännande att se fram emot och om inte annat så är ju varje dag en gåva att vårda och värdesätta så nu ska jag kicka mig själv där bak och se till att få rätsida på mina skenande känslor. 

Tack alla som var med och firade Eric. Det gör mig så jäkla glad.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0