Min lilla prusselusk

Jag kan inte förstå att du redan fyller 3 år på Torsdag. 


Som vi fick kämpa för att du skulle komma till oss. På alla de vis. Jag behövde genomgå missfall och ett utomkvedshavandeskap som höll på att ta kål på mig. 4 potentiella  barn, om man nu väljer att se det så, har jag förlorat. 

Sen äntligen blev jag gravid. Via ivf med dig, vårt lilla kärleksbarn. Vårt mirakel. Vi såg ultraljudsdisplayen lysa upp som ett stjärnfall när du flyttade in. När lågan tänts blev det, som alltid, mörkt igen. Till 2 veckor senare, på samma dag som vi fick veta att storebror var i min mage, den 28 November, ett antal år senare. Äntligen skulle Eric få bli storebror och vi få uppleva detta fantastiska återigen.

Med buller och bång gjorde du entre i denna värld. Jag fick en sfinkterruptur och en dotter jag drömt om på samma gång. 

Du är så självklar i vår familj. Kärleksfull, rolig, bestämd, envis, gullig, tjurig. Du har allt och lite till och du är en underbar gåva som ger mig både mängder av gråa hår och och ett hjärta som slår frivolter av kärlek på en dag.

Tack för att du blev du och för att vi blev välsignade med just dig. Jag älskar dig Smadrillopannkakan ( kärt barn har många namn )Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0