Trötta familjen

Idag är vi sega, hela bunten. Barnen somnade skapligt igår men Emilia har varit väldigt mycket vaken inatt så hon och jag är tröttisar. Sen blir man ju lite seg av att va iväg, även om det är hur mysigt som helst. Eric är ju mest iväg och leker all tid vi är vid vagnen men vår lilla tjej, oj oj oj. Humöret och hennes envisa vilja och trots märks ju av så mycket mer när man är iväg såhär om man inget gör om dagarna.


Nu ligger hon inne i vagnen och ska försöka vila lite. Alla andra dagar har hon vilat när vi åkt bil och jag tänker att hon inte sover lika hårt då så vilan inte ger effekt. Sen har det blivit sent många kvällar. Så är det ju.

Idag skulle vi åkt och badat i havet men blåsten är lite kylig så vi har valt att stanna här på campingen vid vagnen. Eric är och leker med sin kompis. Vi ska åka och handla sen, det blir väl dagens happening. När Emilia somnat ska jag smyga i mig ett par ostbågar. Är så sugen och det är ju onödigt om barnen ser och också vill ha godsaker. En bra sak med att va vuxen, helt enkelt.

Önskar oss alla en bra dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0