Lördagsjobb

Idag blir det jobb för mig. Henke och Eric ska åka och spela träningsmatch i Valdemarsvik. På kvällen sen blir det en liten kick off inför säsongstart med hockeylaget och föräldrarna. Lite fika och brännboll.

Det ska faktiskt bli skönt med en ledig dag i morgon. Det har ( och är för den delen ) väldigt intensivt med träningar och andra åtag. Jobbkvällar och andra aktiviteter. 

Vi måste komplettera lite inför Emilias kalas i morgon. Hon är så peppad. Vår stora, lilla femåring.

Nu är det dags att bege sig. Önskar oss alla en bra dag! Snart slut

Augusti lider mot sitt slut. Tiden går aå fort. Som det ser ut nu är det saker inplanerat hela tiden och lika mycket som jag tycker om det längtar jag efter tid att " bara va "

I morgon väntar kvällsjobb och Henke är med pp hockeyträning för Eric. Sen jobbar jag på Lördag och då är Henke och Eric på träningsmatch med hockeyn. På Söndag har Emilia 5 års kalas, vi ska bjuda föräldrarna på mat sen är det träning.

På Måndag är jag ledig efter arbetad helg och ska äntligen klippa mig. Sen blir det väl som med alla lediga bonusdagar en veckohandling och tvätt och städ.

Nu sover barnen. Henke är iväg ikväll och jag har tränat. Nu blir det kvällsmat.22 år

Idag firar vi 22 år tillsammans, Henke och jag. Helt jäkla galet att det är så länge vi hållt ihop. Jag var bara 19 år. Nu har vi hus och två barn tillsammans.

Jag har jobbat kväll och dagen har varit stressig. Hade en hel del att göra innan jobbet och sen jag kom hem har jag inte heller varit sysslolös. Henke var iväg så mamma var här hemma med barnen. 

Åskan mullrar på håll och vi ska snart mysa lite med lite gott att äta och fira kärleken.Göteborgsresa

I Fredags jobbade jag till 14 och därefter åkte vi till Göteborg. Anna, Adrian, Emilia och jag åkte tillsammans. Henke, Per och de stora barnen hade åkt något tidigare och familjen Ingemarsson/Gustafsson var också med.

Vi bar på Liseberg både på Fredagskvällen och även hela Lördagen. Väldigt rolig dag. Jag imponeras över modet mina barn har. 


Trött familj efter skön semester

Idag är dagen då vardagen på riktigt är tillbaka. Henke jobbar, Emilia ska till dagis som hade stängningsdag igår och Eric börjar femman. 

Det har inte varit några tidiga kvällar i aäng på sommarlovet så gårkvällen blev inget undantag. Tror vi alla kommer komma i säng betydligt skapligare ikväll.

Önskar oss alla en bra dag.

Emilia 5 år

Tillbaka till verkligheten

Efter tre fantastiska semesterveckor sitter jag nu återigen på min stol i köket och dricker kaffe. Snart bär det av till jobbet. Jag började ju redan igår och det känns ändå helt ok. Men jag är så så trött idag.

Just nu känns det som att den här dagen är på tok för fylld då jag alutar jobba vid 16 vi ska gratulera Eric vid 17 och vid 19 ska jag på möte till närmare 21. Kommer va riktigt färdig med dagen när jag kommer hem. 

Sen sist har vi hunnit med dagar i Stockholm, bilproblematik i storstan, en P!nk konstert och en underbar avslutande vecka av min semester på Öland. 

Min älskade Eric har hunnit fylla 11. Vi firade honom på Öland med paket och sång, glassfika i förtältet och tacomiddag. 

Nu ska jag försöka skaka liv i min trötta hjärna. 

Önskar oss alla en bra dag.RSS 2.0