Ny vecka

Helgen har varit bra. Tråkigt nog har Henke väldigt, väldigt ont i sin rygg så han har mestadels legat i soffan eller varit ute på promenader. 

Här är några bilder från vår helgÖnskar oss alla en bra dag.

Det snöar

Så blev det lite snö på sportlovet då. Eric har ju sitt gips så han kan ju inte göra något ute ändå men för Emilia är det ju roligt. Och i år älskar hon snö och snölek så det är ju toppen. 

Igår när jag kom hem från jobbet åkte Henke och jobbade. Eric var iväg först men när han kom hem pusslade han tillsammans med Emilia. Älskade gullungar.


Önskar oss alla en bra dag. 

Sportlov

Eric har sportlov denna vecka och på sätt och vis kan jag tycka att det är lika bra så han har en vecka på sig att vänja sig vid sitt gips. Han kämpar men det gör ont och det kliar massvis under. Men nu har han en sticka som han kan köra ner och komma åt.

Ikväll väntar kvällsjobb. Solen fullkomligt strålar ute och ikväll är det hockey.

Önskar oss alla en bra dag. 


Buketten jag fick på alla hjärtans dag är fortfarande vacker. 

Ledig dag

Idag är jag ledig och den här dagen har jag sett fram emot. Att bara ta det lugnt. Inte behöva stressa igång på morgonen. Eric har ju sportlov så vi hade ingen bråska upp. Även om vi varit vakna en bra stund. 

Det känns ju lite begränsat vad vi kan göra med tanke på Erics arm. Det är en del städ och plock jag har på agendan, sortera och dela ut kakorna Eric sålt för sitt lag, tvätt och lite annat småfix. Jag hade innan haft funderingar på att faktiskt hitta på något men nu blir det ju inte så. 

Önskar oss alla en bra dag

Alla hjärtans dag

Jag fick spendera massa tid med min älskade Eric. Nu kunde väl det varit något roligare vi sysselsatte oss med men ett par timmar på sjukan i Vimmerby och fem till i Västervik blev det. 

Vilken kämpe han är, Eric. Inte nog med att han gått omkring över en vecka med ett brutet ben i handleden så var dagen tuff. Han var ju såklart orolig när det skulle gipsas. Mest över hur det skulle kännas efteråt och så. Men vi klarade det. Att han sen behövde ta bort det korta gipset och sen lägga ett nytt som täcker hela armen kunde man ju varit utan om det blivit rätt direkt. Men nu är det klart och nu väntar tre veckor i gips och därefter återbesök. Beroende på hur det ser ut då blir det eventuellt ett kort gips någon vecka till. 

När vi parkerade in bilen på kvällen, här hemma, sa Eric att han trots allt tyckte att dagen hade varit mysig. Jag kan inte annat än att hålla med.


Insamling

Nu är det dags för ännu en insamling och den här gången är det för att försöka få in de sista kronorna till supporterspelare till hockeyn. Många är skadade i laget och då märks det ju såklart ännu tydligare att truppen är lite tunn.

Henke blev ombedd att fixa till något så han gjorde denna som vi sprider runt nu. I morgon under matchen kommer de stå och samla in pengar som oavkortat går till ändamålet " nya spelare " Jag jobbar men kommer så fort jag kan när jag slutat. 

Nu hoppas vi på mycket pengar och vinst, såklart.Måndag

Snart är det dags att bege sig till jobbet. Emilia leker och leker med sitt dockhus. Hon leker så mycket rollekar, gubbarna pratar och hon har en enorm fantasi. 

Henke kommer snart och byter av mig. Det är stängningsdag på förskolan idag. 

Känner mig både utvilad och trött efter helgen i Stockholm. Det blir ju lite andra rutiner och lite annat överlag när man är iväg. Henke är ju inte så mycket med oss heller så det innebär att jag har ensamt ansvar och dessutom i en stor stad. Men vi hade det så mysigt. Även om min pms stundtals förstör.

Har börjat fundera på att ta tag i det igen. Fick ju Premalex utskrivet men började aldrig. Nu när min menscykel är så mycket kortare är det inte lång stund mellan stormarna. Men det skulle ju även innebära att jag skulle medicinera mig större delen av månaden..  Jag ska fundera. Men det är jobbigt, särskilt iom att jag är så mycket tröttare nu när jag jobbar så blir ju humöret sämre även av det.

Önskar oss alla en bra dag.

Tiden går så fort

Den har vi väl alla hört förut. Jag brukar ju vilja dokumentera lite här men jag har inte hunnit. 

 

Vi hade ju en hel del snö och vi var ute och lekte i den en hel del. Spelade spel gjorde vi en kväll och Emilia var med i stort sett hela tiden men tålamodet tog slut till slut. 

I torsdags efter vi jobbat klart åkte vi till Stockholm. Henke går ju på möbelmässan och har en hel del jobb den här helgen. Under tiden han var på mässan besökte jag och barnen Rosse. Min kusin Carina var där och även hennes sons tjej med barn. Jättetrevlig stund och att få träffas. 

Barnen och jag åkte tunnelbana ( själva ) tillbaka. Jag kände mig aningen liten på t-centralen men vi löste det. Gick lite fel men det är jag nog inte ensam om att ja gjort där. 

Igår gick vi på stan och handlade i några timmar. Barnen fick välja fritt, nåja nästan, vad de ville handla. När vi var klara tog vi med oss mat från McDonalds som vi åt på hotellrummet. Så himla mysig dag tillsammans med barnen. Att bara va vi och strosa runt i Stockholm.

Henke hade jobbat klart tidigare så det var ju skönt. Vid det laget var vi på rummet och chillade.


På tunnelbanan.


Emilia badade.


Vi åkte mycket hiss.Jobblördag

Tidig morgon i lugn och ro. Jag ska alldeles snart rulla iväg. 

Ikväll börjar Melodifestivalen och jag ser fram emot att ha familjen samlad då. Programmet i sig har tappat sin glans, kan jag tycka, men det är ju ändå något man vill se.

Vi är nu inne i Februari och det står verkligen klart hur fort tiden går. Det har äntligen kommit snö och det verkar som att det ska komma mer. Våra barn gillar ju att leka i snön och det blir ju mycket ljusare och trevligare denna mörka årstid. 

Önskar oss alla en bra dag.

RSS 2.0